Secumar

SECUMAR REDNINGSVESTER

Hvorfor velge Secumar redningsvest?

Secumar redningsvester er «High end» redningsvester som produseres i Tyskland. 

Secumar med fabrikk i Hamburg er en stor produsent til det profesjonelle markedet. De leverer til mange lands forsvar, blant andre det norske forsvaret. De produserer spesial redningsvester til alt fra jagerpiloter til personell på dekk i marinen. Politi og nødetater er også store kunder hos Secumar. Offshore i Nordsjøen og i internasjonal skipsfart finner du også Secumar.

Secumar har også en produktportefølje til fritidsmarkedet for den kvalitetsbeviste og sikkerhetsorienterte kunden som vet hvor farlig det kan være på sjøen og hvor fort den fatale ulykken kan skje. Dette er komfortable kvalitetsvester som gir deg beste sikkerhet når du gjør det du liker aller mest, å være på sjøen.

Secumar har redningsvester spesielt laget til barn. Redningsvest til barn krever forskning på barns anatomi da kropp og vekt ikke er lik voksne personer. Med egen fabrikk som tester alle produkter før de forlater fabrikken og tysk holdning til kvalitet og produksjon er vi stolt leverandør av Secumar redningsvester.

Se utvalget av Secumar redningsvester her.

Secumar Ultra 170 redningsvest

Secumar Ultra 170 Redningsvest

SECUMAR-SURVIVAL-275

Secumar Survival 275N Redningsvest

SECUMAR-SURVIVAL-220

Secumar Survival 220N Redningsvest

Alpha-275-3D-Neon-Redningsvest

Secumar Alpha 275 3D Neon Redningsvest

Secumar redningsvest barn

Secumar Survival Mini - Barn 15-30 kg

Secumar Junior Duo - Barn 20-50 kg